Selectati editia dorita

EDITIA: Nationala  |  Selecteaza editia

BT24 - Banca Transilvania

Cantaret de muzica populara, pacalit de fosta iubita. L-a lasat fara 100 de milioane

Din 01 Februarie 2013
Cantaret de muzica populara, pacalit de fosta iubita. L-a lasat fara 100 de milioane
Galerie imagini (1 imagine)

A avut incredere oarba in iubita lui, dar ea l-a tradat si i-a furat banii. Asa s-a sfarsit povestea de dragoste dintre cantaretii de muzica populara Simion Pop si Ana Hossu. Cei doi erau impreuna de doi ani, dar relatia lor s-a terminat dupa ce Simion a acuzat-o pe Ana ca i-ar fi golit contul si ar fi disparut cu banii lui. De cealalta parte, Ana Hossu spune ca este vorba despre o datorie mai veche pe care Simion o avea fata de ea.

 

"Aveam 9.700 de lei, iar ea mi-a lichidat tot contul. Eu i-am spus sa scoata 5.000 de lei si apoi sa mi-i aduca la spital. Ea stand la Baia Mare, i-am zis sa ramana in Bucuresti, ca sa aiba grija de mine dupa operatie", ne-a povestit Simion Pop.  Acesta sustine ca, dupa ce a pus mana pe bani, Ana Hossu nu a mai fost de gasit.


„Nu-mi mai raspunde nici la telefoane, nici la sms-uri. I-am rugat pe niste prieteni s-o caute acasa, la Baia Mare, i-au batut in usa, dar ea nu a raspuns", s-a mai plans cantaretul de muzica populara, care crede ca fosta lui iubita a recurs la acest gest de neinteles din gelozie. 

Sursa: Click.ro

Categorii