Selectati editia dorita

EDITIA: Nationala  |  Selecteaza editia

BT24 - Banca Transilvania

Cai lipitani si gem de afine la Targul IndAgra

Din 11 Noiembrie 2010
Cai lipitani si gem de afine la Targul IndAgra
Galerie imagini (1 imagine)

Printre atractiile targului se numara produsele traditionale romanesti si caii de rasa. In perioada 10-14 noiembrie are loc, la Romexpo, Targul International IndAgra Farm, unde participa 600 de expozanti din 22 de tari.

 

„Avem suc de afine produs traditional prin presare la rece, fara conservanti, si gem de afine la 15, respectiv 12 lei", arata Eva Katona, din comuna Mugeni, judetul Harghita, unul dintre producatorii prezenti la targ. La standul ei se adunasera deja cateva zeci de vizitatori, la scurt timp dupa deschiderea expozitiei. Printre celelalte puncte de atractie ale expozitiei se numara standurile cu echipamente agricole si zootehnice de mic si mare tonaj, aduse din Franta sau din Japonia.

 

 

De asemenea, de-a lungul celor cinci zile de targ sunt expuse ovine din rase pure romanesti omologate precum „Oaia Cap Negru de Teleorman", care costa intre 500 si 600 de lei exemplarul. La deschiderea targului au participat reprezentanti ai crescatorilor de animale, precum si ai Ministerului Agriculturii.

Sursa: Adevarul

Categorii