Selectati editia dorita

EDITIA: Cluj  |  Selecteaza editia

BT24 - Banca Transilvania

Cum sa-ti faci ochii mai mari cu ajutorul machiajului

Din 18 Aprilie 2013
Cum sa-ti faci ochii mai mari cu ajutorul machiajului
Galerie imagini (1 imagine)

Alege fardul potrivit - Atunci cand vrei sa ai ochii mai mari, trebuie sa renunti la fardurile inchise la culoare. Nuantele deschise, cat mai apropiate de culoarea ta naturala, vor face minuni daca vrei sa-ti maresti ochii. Foloseste culori calde si deschise pe toata suprafata pleoapei superioare, iar in felul acesta vei crea senzatia de volum.

 

Creionul de ochi

De asemenea, un alt truc foarte eficient este sa folosesti un creion dermatograf deschis la culoare pe mucoasa ochiului (interiorul pleoapei de jos). Este un truc pe care il folosesc foarte multi make-up artisi si care da rezultate garantat. Partea de sus o ochiului se contureaza cu un creion inchis la culoare (se accentueaza partea centrala si trasam un contur subtire pentru coltul intern al ochiului).

 

Cat mai multe gene

Daca vrei sa ai ochi mai mari, este important sa pui accentul pe gene. Iar pentru asta ai nevoie de un cleste de gene si rimel, in mai multe straturi. Daca folosesti un cleste de gene, ochii tai vor parea mai mari. Insa, nu uita sa-l folosesti inainte sa te dai cu rimel daca vrei sa nu-ti distrugi genele. Poti chiar sa incalzesti usor clestele cu foehnul. Urmeaza rimelul in trei straturi (se insista pe genele dinspre exteriorul ochiului). Poti sa rimelezi si genele inferioare, insa foarte putin.

 

Ai grija la sprancene

Daca vrei sa-ti pui ochii in evidenta, sprancenele joaca un rol foarte important. Incearca sa nu le lasi nemachiate si alege o forma cat mai apropiata de cea naturala. 

Sursa: Eva.ro

Categorii