Selectati editia dorita

EDITIA: Cluj  |  Selecteaza editia

BT24 - Banca Transilvania

Cum sa iti pui in evidenta culoarea ochilor?

Din 15 Februarie 2013
Cum sa iti pui in evidenta culoarea ochilor?
Galerie imagini (1 imagine)

Ochii albastri: Pentru un machiaj de zi, nuantele de maro, camel, taupe (gri), piersica vor scoate in evidenta culoarea albastra, dar luati in calcul nuanta pielii inainte de a face o alegere. Daca pielea voastra are subtonuri calde (de galben), alegeti si fardurile in culori mai calde. Pentru seara, un machiaj smokey eyes, mult eyeliner negru si doua straturi de mascara, ii vor scoate cu siguranta in evidenta.

 

Ochii caprui: Pentru zi, tonurile de piersica sunt foarte potrivite, la fel ca nuantele aurii, care ofera luminozitate ochilor caprui.  Daca optam pentru un contrast, tonurile de albastru, bleumarine, sunt o alegere foarte buna dar trebuie aplicate cu grija Pentru seara optati pentru un look smokey in tonuri calde de ciocolata.

 

Ochii verzi: Pentru zi o alegere ideala sunt fardurile in nuante de mov pruna, care scot foarte frumos in evideta verdele. Seara nu veti da gres daca veti adauga eyeliner negru si mai multe straturi de mascara. Ochii gri: Tonurile de mov inchis, gri si verde sunt potrivite in cazul ochilor gri.

Sursa: Eva.ro

Categorii