Selectati editia dorita

EDITIA: Cluj  |  Selecteaza editia

BT24 - Banca Transilvania

Betasil, constructorul de casa al adjunctilor IPJ Cluj

Din 17 Iulie 2013
Betasil, constructorul de casa al adjunctilor IPJ Cluj
Galerie imagini (1 imagine)

Dupa dezvaluirile privind  suveica de firme pornita de la Santimo SRL, a tatalui adjunctului IPJ Cluj, comisar sef Cristian Pintea, Alexandru Pintea si a varului celuilalt adjunct al IPJ Cluj, comisarul sef anchetat penal, Alexandru Muresan, investigatii care au scos la lumina afaceri cu petrol si “baietii destepti din energie”, la aparitia in Cluj, intr-o zona de case, a unui mastodont de 11 etaje, la file CEC si bilete la ordin neacoperite in valoare de peste 300.000 lei si la banoase afaceri cu statul, cititorii au inceput sa ne furnizez si alte “capete de ata”.

 

Un asemenea capat de ata ne-a dus la afacerile dintre Ben Ben SA si Grupul de Comert si Investitii, ultima dintre firme find actionar in Build Center Construct, firma beneficiar a mastodontului (un ansamblu de locuinte, birouri, comert, garaje pe str. Corneliu Coposu nr. 1-3-5, cu doua corpuri de cladire, de 11 etaje) de pe Corneliu Coposu, mamutul dintre case cu autorizatii ciudate de constructie. O autorizatie de acum cinci ani, alte 4 autorizatii intre timp, cladire de 11 etaje intre case.


Incercati asa ceva! Nici un muritor de rand nu ar reusi o asemenea performanta. Dar totul e posibil cand se porneste de la rudele adjunctilor IPJ Cluj. Si este posibil si ca vajnicul constructor al  mamutului de pe Corneliu Coposu sa fie tuture de bilete neacoperite si CEC-uri fara acoperire.
 

Sursa: Ftr.ro

Categorii